خواص چای و دمنوش زنجبیل برای سرماخوردگی خوب است
خواص چای و دمنوش زنجبیل برای سرماخوردگی خوب است
در این مطلب از سایت جسارت به خواص چای و دمنوش زنجبیل برای سرماخوردگی خوب است می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه و عنایت شما سروران گرامی قرار گیرد
زنجبیل برای سرماخوردگی ، زنجبیل برای سرماخوردگی خوبه ، زنجبیل برای سرماخوردگی مفید است ، نحوه مصرف زنجبیل برای سرماخوردگی ،خواص زنجبیل برای سرماخوردگی،زنجبیل تازه برای سرماخوردگی،فواید زنجبیل برای سرماخوردگی،دمنوش زنجبیل برای سرماخوردگی،زنجبیل برای درمان سرماخوردگی،زنجبیل سرماخوردگی،زنجبیل برا سرماخوردگی خوبه؟،آیا زنجبیل برای سرماخوردگی مفید است،طریقه مصرف زنجبیل برای سرماخوردگی،خواص زنجبیل سرماخوردگی،خواص زنجبیل برای درمان سرماخوردگی،خواص زنجبیل تازه برای سرماخوردگی،خواص زنجبیل بر سرماخوردگی،زنجبیل تازه سرماخوردگی،دمنوش زنجبیل سرماخوردگی،زنجبیل درمان سرماخوردگی،زنجبیل در درمان سرماخوردگی،زنجبیل و درمان سرماخوردگی،زنجبیل لیمو عسل سرماخوردگی،زنجبیل سرماخوردگی،زنجبیل در سرماخوردگی،چای زنجبیل سرماخوردگی
ابتلا به عفونتهای باکتریایی و ویروسی مجاری تنفسی که با نام کلی سرماخوردگی شناخته میشود، از شایعترین بیماریهایی است که در فصل زمستان و گاها در سایر فصول، افراد به آن سالی حداقل یک مرتبه مبتلا میشوند و برای چند روز تا یک هفته، فعالیتهای روزمره مبتلایان را تحت تاثیر خود قرار دهد. علائم سرماخوردگی در مراحل اولیه بیشتر شامل ترشحات رقیق و آبکی بینی و حلق، سوزش و خارش گلو و حلق، سرخی چشمها، التهاب حلق و گرفتگی بینی و صدا است. مصرف زنجبیل تازه باعث افزایش سیستم ایمنی بدن میشود و به بدن کمک میکند تا توان بیشتری برای مقابله و پیشگیری از سرماخوردگی داشته باشد. زنجبیل تازه را میتوان به عنوان مواد اولیه برای تهیه غذا در وعدههای روزانه استفاده کرد و یا آن را به صورت دمنوش مصرف نمود. خواص زنجبیل به طور خلاصه عبارتند از: پیشگیری از میگرن، جلوگیری از استفراغ، مشکلات گردش خون، درمان سرگیجه، آنفولانزا و سرماخوردگی، ناراحتیهای معده، درمان تهوع ناشی از جراحی و شیمی درمانی، تسکین درد مفاصل و پیشگیری از سرطان به ویژه سرطان روده و سرطان معده. در ادامه این مطلب به خواص و فواید مصرف زنجبیل تازه و ارتباط زنجبیل و سرماخوردگی پرداخته میشود.
زنجبیل برای سرماخوردگی
نیمه دوم سال با یک عطسه، شروع میشود. سرماخوردگی یا برادر پیشرفته آن یعنی آنفولانزا همراه با سرما وارد زندگی ما میشود و تا آخر فصل سرد رهایمان نمیکند. استراحت و نوشیدن مایعات توصیه همیشگی برای درمان سرماخوردگی است. اما اینجا یک توصیه خانگی مفید برای درمان سرماخوردگی داریم که شما را از شر عوارض این بیماری دور نگه میدارد.برای تهیه این چای، همین الان هم مواد اولیهاش را در خانه دارید!هرجا که اولین علائم سرماخوردگی را حس کردید، بساط این نوشدارو را علم کنید. این کار از بروز سرماخوردگی پیشگیری میکند. این چای نه تنها آرامتان می کند بلکه سیستم ایمنی بدنتان را نیز تحریک کرده و شما را گرم می کند.سه ماده سری برای درست کردن چای سرماخوردگی، زنجبیل، آبلیمو و عسل است.حتما میدانید که لیمو سرشار از ویتامین C است. به علاوه لیمو پر از فیتوکمیکالها هم هست. این ها ترکیبات گیاهی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند. زنجبیل و عسل هم پر از موادی هستند که سیستم ایمنی را تقویت میکنند.
زنجبیل برای سرماخوردگی خوبه
زنجبیل یک گیاه ریشه دار زیرزمینی است، که از باستان قدیم، ریشه اش به عنوان یکی از مهم ترین چاشنی ها به کار می آمد. زنجبیل گیاهی است که دارای خواص درمانی بسیاری بوده و در زیرزمین رشد می کند. مردم از قدیم زنجبیل را به مواد غذایی خود اضافه می کنند. افزودن کمی از این ادویه به موادغذایی، مزایای دارویی فراوانی را برای سلامتی خانواده به ویژه کودکان شما به دنبال دارد. بنابراین، به یاد داشته باشید که اضافه کردن اندازه ی کمی از زنجبیل به رژیم غذایی کودک شما می تواند برای سلامتی او فواید بسیاری داشته باشد.
زنجبیل برای سرماخوردگی مفید است
نحوه مصرف زنجبیل برای سرماخوردگی
طرز تهیه چای زنجبیل برای سرماخوردگی
خواص زنجبیل برای سرماخوردگی
نجبیل تازه و شربت زنجبیل یا چای زنجبیل در بدن گرما تولید کرده و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را بصورت عرق از بدن خارج می سازد. این گیاه برای خانم هایی که عادت ماهیانه آنها عقب می افتد، نیز تجویز شده است.به نظر می رسد که استفاده از چای زنجبیل هضم را آسان کرده و اثرات سودمندی در رفع تهوع خواهد داشت، همچنین به عنوان درمانی سنتی برای سرماخوردگی، گلودرد و آنفلوآنزا به کار می رود.تهیه چای زنجبیل بسیار ساده است، اما آشنایی با اصول آن مهم می باشد، چرا که برخی افراد بدون آگاهی از چگونگی تهیه ی آن، پودر زنجبیل را در چای آماده می ریزند و به دلیل اینکه ذرات زنجبیل غیر قابل حل در آب است، نه تنها ظاهر بدی به نوشیدنی می دهد، بلکه طعم آن را نیز نامطبوع می کند.درحالی که با اندکی دقت می توان نوشیدنی بسیار گوارای زمستانی با استفاده از زنجبیل تهیه کرد.
خواص عسل و آبلیمو و زنجبیل برای سرماخوردگی
یکی از دمنوشهای مفید برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و التیام علائم ناشی از سرماخوردن، دمنوش چای زنجبیل و عسل و آبلیمو است. عسل دارای اثر تسکین دهنده است و خارش گلو را آرام میکند. همچنین آبلیمو سرشار از ویتامین C بوده، به علاوه لیمو پر از فیتوکمیکالها هم هست، این ترکیبات سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند.
خواص عسل و آبلیمو و میخک و زنجبیل برای سرماخوردگی
چنانچه دچار سرماخوردگی شدهاید و در ضمن از مشکلات سینوس هم رنج میبرید، میخک را به ترکیب زنجبیل، عسل و آبلیمو اضافه کنید، چرا که عسل و میخک در کنار هم تاثیر آرامشبخش فوقالعادهای برای بازکردن راههای سینوس و بینی دارند.با توجه به ارتباط مصرف زنجبیل و سرماخوردگی و تاثیر ان بر پیشگیری و بهبود علائم این بیماری، به طور کلی هر جا و هر زمان که اولین علائم سرماخوردگی را حس کردید، مصرف چای زنجبیل را آغاز کنید، مصرف زنجبیل تازه در اولین روز شروع سرماخوردگی، از بروز سرماخوردگی شدیدتر پیشگیری کرده، مصرف آن نه تنها آرامتان می کند بلکه سیستم ایمنی بدنتان را نیز تحریک کرده و شما را گرم میکند.
نکات مهم مربوط به خواص زنجبیل در سرماخوردگی
مصرف زنجبیل تازه برای درمان آنفولانزا (سرماخوردگیهای شدید) نیز بسیار مفید و مثمر است.چنانچه سرماخوردگی داشته و دچار گلو درد بوده و در مسافرت به سر میبرید، از تونیک زنجبیل استفاده کرده و علائم سرماخوردگی خود را کاهش دهید.در زمینه ارتباط زنجبیل و سرماخوردگی به توصیه متخصصین میتوان در زمان ابتلا به بیماری چند برگ گیاه زنجبیل را جوید یا عصاره به دست آمده از برگهای آن را غرغره کرد تا دردها و التهابات گلو تسکین یابد.در مناطق سرد و کوهستانی، استفاده از زنجبیل برای کنترل و درمان سرمازدگی بدن مفید و بسیار رایج است. برای این منظور ترکیب برگها یا پودر زنجبیل در آب گرم و قرار دادن پاها در آن توصیه شده است.
چگونه براحتی معجونی از زنجبیل برای سرماخوردگی درست کنیم
کتری را از آب پر کنید و بگذارید بجوشد.تا آب بجوشد، یک تکه ۲-۳ سانتی از ریشه زنجبیل را رنده کنید و یا از پودر زنجبیل استفاده کنیدیک قمقمه آماده کنید. می توانید از لیوان مخصوص دم نوش یا قوری استفاده کنید.زنجبیل را در قمقمه بریزید.حدود ۴ قاشق غذاخوری آب لیمو در قمقمه بریزید.سه قاشق غذاخوری عسل هم استفاده کنید، در واقع با عسل چای را مزهدار می کنیم و اندازه آن به خودتان بستگی دارد.وقتی آب جوشید، داخل قمقمه بریزیدش.در قمقمه را ببندید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه در همین حالت بماند.محلول را داخل فنجان بریزید و لذت ببرید!
خواص زنجبیل در سرماخوردگی و سرفه کودکان
از دوران باستان، زنجبیل یک داروی موثر برای درمان سرماخوردگی بوده است. شاخ و برگ این گیاه شامل مواد بیوشیمیایی است که در تنظیم و گسترش rhinoviruses موثر میباشد. وجود rhinoviruses در بدن به درمان سرماخوردگی در کودکان کمک خواهد کرد. جوشانده ی زنجبیل در آب و همچنین اضافه کردن آن به غذای کودکان زمانی که آن ها از سرماخوردگی رنج می برند، می تواند روند درمان را جلوتر بیاندازد.
آشنایی با یک معجون فوق العاده از زنجبیل برای سرماخوردگی
این چای می تواند به پاک شدن سینوس ها کمک کند. زنجبیل و عسل نیز به همراه هم می توانند گلودرد را تسکین ببخشند. اگر احساس می کنید سرما خورده اید استفاده از این چای بسیار مفید خواهد بود. خوب حالا باید ببینیم برای تهیه این چای به چه مواردی نیاز داریم.
برای تهیه این چای به موارد زیر نیاز خواهیم داشت:
حدود یک اینچ ریشه زنجبیل تازه
یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی
چگونه این چای را درست کنیم؟
زنجبیل را در قوری، کاسه یا ظرف موردنظر خود
رنده کنید. در بیشتر موارد ممکن است بخواهید زنجبیل را پوست بکنید اما
اینجا دلیلی برای اینکار وجود ندارد. از زنجبیل تازه برای اینکار استفاده
کنید.یک پیمانه آب جوش را بر روی زنجبیل بریزید و اجازه دهید به مدت ۳
دقیقه خیس بخورد. در این میان، آب لیمو را بگیرید و با عسل ترکیب کنید.
زنجبیل را صاف کنید. این ماده را به ترکیب عسل و لیمو اضافه کنید. اگر دوست
داشتید می توانید آب لیمو یا عسل بیشتری به ظرف اضافه کنید.
زنجبیل در قرآن
در سوره انسان به زنجبیل اشاره شده است
“ویسقون فیها کاساً کان مزاجهازنجبیلاً.” (انسان/ 17)
در آن جا جامی بنوشانند شان که آمیخته با زنجبیل باشد.
در این آیه خداوند به اهل بهشت وعده فرموده که به پاداش کارهای نیکویشان در دنیا به آنان شرابی می نوشاند با طعم زنجبیل. در تفسیر مظهری آمده که اعراب علاقه زیادی به زنجبیل داشتند لذا خداوند بنابر ذائقه آنان چیزی وعده فرمود. مولانا مودودی می نویسد: اعراب عادت داشتند زنجبیل را با آب نوشیدنی خود بیامیزند.
زنجبیل که نام علمی آن “زنجیبر افیسینال” است گیاهی بومی هندوستان می باشد و اعراب در روزگاران قدیم زنجبیل یا بس (خشک) (سونته) را از هندوستان وارد می کردند. کلمه عربی زنجبیل گویا مشتق از کلمه سانسکریت “سرینجبر” باشد. مولانا سید سلیمان ندوی گفته است “برای ما (هندیان) نهایت افتخار است که چند کلمه ای از سرزمین ما سعادت راه یافتن به قرآن مجید را پیدا کرده است. شکی نیست که در رابطه با بهشت خداوند نام سه گیاه معطر سرزمین ما (هندوستان) در قرآن مجید آمده است. و این سه عبارتند از مِسک، زنجبیل و کافور.” و بنا به گفته مولانا ندوی این سه کلمه به ترتیب از سه کلمه هندی مُشک، سرنجورا (جرنجبرا) و کارپورا (کاپور) مشتق شده است. او نیز نوشته است که سوای زنجبیل و کافور، کلمه طوبی نیز مشتق از کلمه توپا در زبان سانسکریت می باشد
زنجبیل برای سرماخوردگی
- ۹۷/۰۷/۰۵